Mot ljusa nätter

ljus3

 

Nu är ljusen snart överflödiga här. Vi hade visserligen tända ljus till middagen ikväll (vi åt annandagspåskmiddag ca 20, och då hade det börjat skymma) och nu (halv elva) är det ju mörkt. Men det går galet fort mot ljust hela nätterna nu.

Bilden ovan är från mysljusen i vårt duschrum/tvättstuga i Lilla Gula Huset… där tänder vi 14 ljus varje kväll när det är dags för dusch… myyyys… Men, snart behövs dom inte alls.

3 kommentarer

 1. Therese

  Ja, galet så snabbt ljuset återvänder. Köpte nog sista värmeljuspåsen för säsongen i helgen… Semester i två dagar nu, men borde ha varit vab då Bogge nu är sjuk 🙁

 2. Pernilla

  Jag förstår inte hur ni hänger med? Från allt det mörka, mörka och så den här tvärvändningen. Men jag förstår att ni älskar det. Det glr i alla fall jag även om vi inte har de där ljusa nätterna som ni. En dag ska jag också se midnattsol. En dag……natt, någon gång i framtiden.
  /P

 3. Camilla

  Jag förstår att det är uppskattat nu ljuset återvänder uppe i norr. Det enda man kan sakna är just att tända ljus, men vi får ju ända lite mörkt på kvällarna vid 20-tiden. Sommartiden märks väldigt väl här, tidigare mörknade det vid 18.30.
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑