Mums en onsdag

Vi var ut och käkade igår – jag och mina närmaste kollegor. Och vi slog på stort. Två av oss i alla fall. Vi beställde in ett hängande oxfiléspett där nåt gott kryddsmör liksom stod och droppade ned över det nygrillade köttet. Och jösses så mycket mat. TRE stora köttbitar bitar VAR. Härligt rosa – nästan nästan blodiga. Perfekta. Men vi orkade inte riktigt allt.  Så jag tog faktiskt doggy-bag med mig hem.

:oops:

Maten blev vi förresten nästan bjudna på. Vi fick väldigt generösa presentkort på restaurangen av ett syskonpar som slutade hos oss i våras. Och nu festade vi upp pengarna. Behövde bara skarva ytterst lite. Tack för maten familjen P. Inte alltid man lyxar till sig med sånt här mitt i veckan.

6 kommentarer

 1. Hanna

  Har ni några tjänster lediga på ditt jobb? 😉

 2. Åsa

  Härligt att kunna unna sig det ibland. Och ännu bättre är det ju när någon annan unnar en det! 😉

 3. ☆ Cia

  Nomnomnom… Kom på att jag borde ha en lyxmiddag i lådan.

 4. Sanna

  Du, det där såg rejält gott ut och ännu godare då man blir bjuden också :0)
  Tack för gratulationerna på min blogg. Det är fantastiskt roligt det som sker just nu. Jag fattar det inte riktigt ännu…tror jag.
  Kram!

 5. Camilla

  Åh, så gott! Lyx med restaurangmat mitt i veckan. 🙂
  Och tack för din kommentar hos mig. Jag är faktiskt mest glad över att jag orkade ta mig tid och gå runt, än att vara ledsen över att inte kunna springa runt. 🙂
  Kram!

 6. kraaam/Åsa

  Gott att få äta på restaurang och ännu godare när det är nästan gratis 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑