Musik

musik

Dagens planer blev totalt omkastade då vi fick för oss att plötsligt ta en Luleåsväng. Ministereon vi har i Lilla Gula Huset gav nämligen upp i går kväll. Och eftersom vi inte hade några stora planer för lördagen så åkte vi och köpte en ny. För utan musik blir det ju lite tyst och tråkigt ibland…Den gamla ministereon var 15 år gammal så den förpassas till soporna utan några större tårflöden.

Förutom en ny ministereo fick vi även med oss en liten högtalaranläggning till sovrummet i samma hus. Så nu kan jag Spotifya medans jag surfar (eller ligger och läser)  även när jag är i Lilla Gula… för de inbyggda laptophögtalarna gör ju ingen lycklig när det gäller musikupplevelser. Mycket trevligare nu med sub och separata högtalare.

Så just nu lyssnar vi på Sanna, Shirley och Sonjas julskiva via Spotify. Maken monterar en ny (fast inköpt för läääänge sedan) Snowracer åt bus och i glasen har vi en rom och cola.

Lördag….

3 kommentarer

 1. Al

  Avantasia är aldrig fel! Europe, nä dom har svårt att hitta rätt, nu förtiden.

 2. Cina

  Åhhhh, måste ta tag i att skaffa Spotify. Sambon och jag har Sveriges sämsta cd-samling, och jag börjar tröttna på att bara lyssna på Mora Träsk DVD´n…
  Trevlig helg !

 3. Cia

  Låter ju supermysigt alltihop… Själv har jag inga högtalare eller något vettigt att spela musik på. Det kanske kan motivera en minilaptop som jag kan ha ståendes någonstans och köra spotify på tillsammans med några högtalare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑