Nagellack och björnar

 

Spelningen avklarad.Gick jättebra och det var fina barn och deras föräldrar/mor-far-föräldrar som var och sjung. Men nu har jag nött bort allt nagellack från höger långfinger – alltså måste jag fixa till dom senare.

Och på bilden ovan syns min nagellackssamling. Som det SÅG ut. Jag har låtit min far fixa en hylla med trappor så jag kan ställa upp dom i olika nivåer så man har bättre översikt/kommer åt lacken lättare. Och det blev jätte-jätte fint… Men det har jag inte fotat än.

NU en prommis. Solen är här och det är riktigt varmt. +15,1

Sen återstår väl att se om vi kommer åter efter vår sväng. Har nämligen fått förklaringen över varför vi alltid är ensamma efter den där fina strandpromenaden vi brukar gå… det är tydligen en björn som har sitt tillhåll i en gammal lada alldeles vid vägen där vi går… Hoppsan. Bäst jag tar kameran med mig…. Och så vet ni vart vi tagit vägen om jag inte bloggar mera i framtiden! 😉 Då har vi slutat våra dagar som björnkäk.

4 kommentarer

 1. Erica AKA Tomtens Dotter

  Vilken imponerande samling!!! Jag har typ tio eller nåt 🙂 Och till på tisdag ska jag klippa av dem, det är drejning som står på schemat då.

  Björnkäk? Tja, det är ju också ett sätt att sluta sina dagar. Men jag rekommenderar att du väntar sisådär en 50 år (minst!) innan du gör slag i saken. OK?

 2. Linda aka Javamorsan

  Oj då låt mig gissa… Du gillar nagellack? 😉

 3. ☆ Cia

  Näääää inget björnkäk!

  Läste upp den biten för M. Han kom med en så söt kommentar att jag måste dela. ”Jag saknar Linda eller ja, jag saknar hela familjen!”
  Sånt brukar inte M säga allt för ofta.

  Jag håller på att WP-fiera vår gamla Halloweensajt (Som aldrig blev uppdaterad för att den var så himla krånglig när den låg i Joomla.)Tänkte sno lite film recentioner från Filmrullen… Försöka hitta dem ni gett 5 stjärnor. Hoppas det är OK. FÖr själv har jag ju inte sett så många skräckisar. Har ju en M-hare hemma. 🙂

  Gamla: http://halloween.inredningsmagasinet.se/index.php
  Nya: http://minhalloween.se
  Om du vill tjuvkika lite . Det är lite upp och ner för den är bara halvfärdig. Helt färdig lär den ju aldrig bli då mina små (Ja stora med) projekt ska dokumenteras etc. Ska bli fler nedladdningar på min ettiketter mm 🙂

  Svar: TACK – vilken fin kommentar!!! Vi blir sååå glada av såna ord.

  Sno du våra gamla recensioner… det är ju bara kul.
  Vad fin Halloweensidan blir. Antar att det kommer komma dit mycket mera pyssel. Det gillar ju jag. Tror jag ska bjuda boysen på cola och grön glass på halloween. Dom ska även få skjuta zombies i verklig storlek samt gå på reflexjakt, har jag tänkt. Fast det vet inte bus än…

 4. Ulle

  Wow vad många nagellack, som en riktig godisaffär! 🙂

  Men huvva för björn, de är fina att se på men jag skulle inte vilja stöta på en öga mot öga. 🙂

  Ha en finfin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑