Naglarna i höstfärger

Lika bra jag slänger in ett inlägg om hur mina naglar ser ut just nu. Dom blommar  liksom i höstiga färger. Och som synes blev blommorna rätt bra även på högerhanden. Det är lite pillrigt att fixa blommorna. Jag gör dom med en tandpetare. Och den uppmärksamme ser att det är två typer av blommor. En med runda blad och en med spetsiga. Helt beroende på om man drar i blombladen in mot mitten eller ut från mitten. Och självklart är det lättare att måla vänsterhanden snyggt, eftersom jag är högerhänt. Men som tur är så har jag lätt för att använda även vänster. Har till exempel musen i vänster hand. Och enligt Cia så håller jag golfklubban i vänstergrepp. (nu har jag aldrig spelat golf – än mindre provat – men ändå…) Och så gör jag ju även när jag spelar bandy. Påsar knyter jag ”åt fel håll” enligt högerhänta. Och jag fixade inte att lära busungen knyta eftersom jag knyter vänsterknut.

Först målade jag naglarna typ fransk, men i dessa färger. Tog bort det nästa morgon. Blev inte nöjd. Så idag gjorde jag detta istället. Mycket bättre. Det här får sitta på ett tag.

(Och ja, jag vet att jag missat att ta bort lite färg som kommit utanför på bilderna ovan. Men det är åtgärdat nu. jag lovar)

6 kommentarer

 1. Hanna

  Jag tänker att din nagellacksmålning skulle underlättas med såna nagelmålningsverktyg som min syster har. Långa metallpinnar med en ”klump” nedtill, som hon tex använt här: https://lh4.googleusercontent.com/-xBDii9dq7z0/UBAMhaAjQKI/AAAAAAAAKDg/Rh_Xv6TwrFU/s621/IMAG1854.jpg Hon har ett set med sådana i olika storlekar, men vad de heter vet jag dock inte. Det verkar enklare att måla med än tandpetare i alla fall. 😉

  Jag är för övrigt också högerhänt, men har alltid hållit bandyklubbor och liknande åt fel håll.

 2. ☆ Cia

  Fin fina…som vanligt får jag väl säga. Mina är bara fortfarande 🙁 Kan ju mest måla på sommaren. när M inte är hemma eller jag kan sitta ute ett tag utan att frysa baken av mig.

  Svar: Man får de kommentarer man förtjänar 🙂

 3. Linda aka Javamorsan

  Snyggt. Jag tar inte hand om min naglar alls 🙁 Vill göra det och skall börja.

 4. Camilla

  Finfint! 🙂 Jag har inte kommit längre än till vanligt målade naglar, på sin höjd kan jag få till att variera två olika färger, men då tycker jag att jag ser konstig ut… :S
  Det är fint på andra i alla fall. 🙂
  Och oj! Gick du upp för den hoppställningen i Sollefteå höggravid? Det var bra jobbat. Jag såg att folk gick upp för trapporna där, men jag tyckte ändå att man hade fin utsikt från parkeringen där uppe vid skidanläggningen på berget.

 5. trollmor

  Snyggt ! Wow för din nagellackssamling. kramis

 6. Malin

  Jag älskar nagellack jag också! Mitt tips för att enkelt göra snygga och komplicerade mönster är att använda konads mönsterplattor.

  http://www.youtube.com/watch?v=BzEuVNvE5i0

  Finns hur många som helst att välja mellan! 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑