Någon som ser vem det här är?

busungen

Jag, maken och den avritade tycker det blev rätt likt! Om så inte är fallet så blev det ju en rätt skön bild i alla fall…

5 kommentarer

 1. Åsa.S

  Klart det syns vem det är… Bus!! =)

  Vad duktig du är!

  Ha en fin dag

 2. Sanna

  Hej!
  Vad duktig du har blivit. Skissar du först för hand, och lägger in i programmet för att färglägga? Jag tycker sådant är så svårt. Fattar ingenting av ritprogram, men man måste nog ha ett brinnande intresse också.
  Jag är inne hos dig och kika ibland, men oftast får jag ingen chans att skriva då lillgrabben har varit omöjlig i flera veckor. Ofta ska han sitta i knä och då kan jag varken jobba som jag vill, eller sitta och blogga som är så roligt. Längtar till vardag igen.
  Kram!

 3. Cia

  Om inget annat så är tiger en avslöjande faktor 😉

 4. Sofie

  Vilken fin bild. Givet att det syns vem som poserat 😉

 5. Maria

  Men ååå vad fin han är. Bus såklart =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑