Nästan vår i luften

En bild från min superhärliga stavgångspromenad (med Hammerfall på HÖG volym i lurarna) under lunchrasten idag… Solen sken från en nästan klarblå himmel, ca 6-7 grader ute och gnistrande vackert. Så bra en sån gång att mp3-spelaren även är min reservkamera. Nästan synd att gå förbi kyrkogården utan att fota… (Detta är förresten kyrkogården som användes vid inspelningen av den svenska vampyrfilmen Frostbiten)

Jag blev härligt svettig innan jag var tillbaka på jobbet. Tur jag har med mig ombyte till mina inplanerade lunchprommisar…

8 kommentarer

 1. Åsa

  Ser att ni har lika mycket rimfrost på träden som vi… visst är det vackert!!

 2. Carina

  Ehhhh, det börjar låta när jag kom in här, vad….undersöker!
  Häftigt foto, frosten är bedårande vacker!

 3. Carina

  Aha, nu vet jag vad det var som lät 🙂

 4. Nina M

  hejsvejs nu vågade jag klicka hit.När du länkade först trodde jag det var en porrsida.haha.Candygirl lät ju lite som så.Vackra bilder!Min 25 årskris består av att ständigt leta nya gardiner till hemmet.

 5. Carina

  Meeen, jag trog för givet att det var frostbiten som hade ljud på något konstigt vis men nu är det tyst, dödstyst verkligen 😕

 6. trollmor

  Vackert, men vår nja .Vi hade minus 20 gr när jag körde till jobbet.
  Nu är jag trött på denna kyla 6 -7 gr minus är mera lämpligt.
  Värst är det i ansiktet och jag vill gärna ha glasögonen på och dom kyler så in i bombens.
  Kram ewa

 7. Cia

  Lunchprommisar skulle det inte hinnas med enligt nya regimen på jobbet.
  VI har 30 minuter det hinner man knappt äta på.

 8. MissyElliot

  Vilken underbar bild du tagit!
  Gött att komma ut och röra på sig lte när vädret är så härligt… 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑