Nätshoppa och skänk pengar

prscreen

 

Nu i juklappsshoppartider tyckte jag den här sidan verkar toppen (jag har inte testat den själv, men jag har surfat runt lite på den)

Sidan heter GODHANDLING.SE  och är en sida som samlat sidor som skänker pengar till välgörenhet.

Det funkar som så att man via sidan väljer butik man vill handla i  – och där fanns flera jag brukar nyttja till ”vardags” som CDON, Dischop, Ellos Bokus.. men många fler.. Zalando, bluebox, Sportamore, Tre, Tradera, Lekmer… massor.  !! Här listas butikerna. http://www.godhandling.se/butiker/

Det står vid varje butik hur mycket dom skänker – det verkar ligga mellan 2-4 procent av ordervärdet, men kan vara en engånssumma upp till  många fler procent – nån gav 20%… Finns det förbehåll så anges det.

Sen – när man valt butik – väljer man välgörenhetsorganisation – Barncancerfonde, BRIS, FUB, Rädda barnen, Röda korset…. här finns vilka organisationer dom jobbar med: http://www.godhandling.se/organisationer/

Sen klickar man på GÅ TILL BUTIK, och handlar som vanligt.

När man gjort sitt köp skänks den del av köpesumman som angivits till den organisation som valdes.

Låter inte det bra va???

Både shoppa julklappar OCH skänka några slantar… 

4 kommentarer

 1. Soffie

  Det låter ju jättebra

 2. Malin

  Det låter superbra. Ska kolla in den

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Vilken bra grej! Ska jag kolla upp. Varit och hämtat ungarnas glasögon i dag å passade på att köpa mig ett träningsunderställ från Karitraaa ååååå så skönt, nu vill jag bara bli ok i kroppen så jag får inviga det! Trevlig fredags kväll <3

  Svar: Åh ett sånt vill jag ha.. men jag är för snål – dom är ju inte direkt gratis… men tomten kanske har med sig? Hur är dom i storlek?

 4. Camilla

  Men oh, det verkar hur bra som helst. 🙂 Här blir det minimalt med klappar, bara pengar som önskas bland ungdomarna och barnen.
  Gud så dålig jag varit på att kika runt på bloggar i veckan, men nu tar jag mig en runda och tittar vad som hänt hos dig senaste veckan.
  Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑