Nedräkning…

Det börjar onekligen kännas som att det är dags för lite ledighet… jag har sju arbetsdagar kvar – inklusive dagens. Och det är ganska mycket som ska ske på dessa dagar.

I morgon, fredag 12/12, har bus sitt luciafirande på förskolan. Idag är dom och sjunger för gamlingar på nåt boende, men imorgon är det dags för föräldrarna att titta och lyssna på sina skönsjungande kids. För att hinna med det plockar jag ut min friskvårdstimme från morgonen istället för från eftermiddagen. (det måste ju vara tillåtet att gå på luciafirande och fika som friskvård??? Det är ju friskvård för själen…)

fredageftermiddag sticker vi till Lilla Gula Huset. Så ikväll ska det vara färdigstädat hemma och bilen ska vara packad med sånt som behövs eftersom maken jobbar inte långt från Gula Huset imorgon och därför kan åka direkt dit efter sitt jobb. Jag och bus åker med svärmor.

Sen ska lördag 13/12 bara vara laaaaat. Vi ska må gott i Lilla Gula Huset. Och så väntar vi främmande… från flera…

Söndag 14/12 likaså… men på eftermiddagen – när vi kommit hem till lägeheten igen – ska vi klä julgranen…

Måndagen 15/12 har mitt jobb sitt lussefirande. Och trots att jag börjar klockan 6 och egentligen ska ha slutat när det är dags för luciatåget, som går av stapeln kl 14:00, måste jag stanna till cirka tretiden. Annars blir dom utan gitarrist… haha… vore ju nice. Jag kommer alltså få 1,5-2 timmar för lång dag… men dom timmarna ska jag plocka ut under veckan som kommer. Och på måndagkväll ska vi och käka jultallrik med jobbet!

tisdag 16/12 och onsdag 17/12 ska jag försöka färdigställa ett bildspel över barnens verksamhet. Det ska vara färdigt till fredag.

torsdag 18/12 har vi julfest för barnen på jobbet. Ringdans, tomte, popcorn och julmat… puh.. brukar vara härligt stojigt!

Och på fredag 19/12 det pysseleftermiddag med föräldrarna till barnen på mitt jobb. Klockan 14-16.

SEN FÅR JAG JULLOV! Jag lääängtar!

3 kommentarer

 1. Ulrika

  Vlken koll du alltid har på vad du ska göra. För mig kommer saker ofta som en överraskning 😉

 2. Sofie

  Vilken fulltecknad vecka du har framför dig.
  Fast det positiva med det är ju att tiden rusar fram och du snabbt blir ledig 😉

 3. Cinsaga

  Fullt upp med andra ord – men bara trevligheter. Men jullov är en BRA uppfinning – inte sant ?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑