Ni får lite raketer av mig på Trettondagsafton
Så blev det då 2013.

Vi höll nästan på missa tolvslaget. Trots att vi i god tid slog på TVn för att kolla på sändningen från Skansen och trots att vi började korka upp bubblet en kvart-tio i tolv. För sen blev det rörigt.

Busungens kompisar med föräldrar och syskon ramlade in. Gott Nytt Year, ropades det och jag hade för få glas. Fick börja hämta glas både för starka bubblor och för barn-dito. Och så plötsligt insåg vi att nu var ju klockan tolv. Vi hade inte hört Ring, Klocka, Ring, och heller ingen nedräkning. (Fast om jag fattat rätt så var det ingen nedräkning i år???).

Bubbel i glasen och ut för att kika på raketer. Och sen tända våra egna. Fast nu dom stora (inte såna där små som jag håller i på bilden – det är en sk. lekraket som man smäller vid 22 i väntan på dom riktiga grejorna) Vi hade två ”tårtor”. En liten och en stor som en mindre kista. Och jösses så BRA. Så jäkla fina. Om man KÄNDE verkligen TRYCKET av dom.

Dom som kom lagom till skålandet hade även med sig såna där rislyktor så vi skickade upp två såna innan vi sedan gick in och dukade fram Kalixlöjromen.

Tänk, 2013…

Vad händer detta år?

Busungen blir 10 år (i slutet på sommaren) och ska börja fyran till hösten. Jag hoppas hitta nån bra semesterresa för oss i sommar och så ska vi fixa till trapphuset i Lilla Gula. Mer vet jag inte…. Det får liksom visa sig. Förhoppningsvis till nåt bra. Första fyra dagarna i år har då börjat bra. Om än jobbigt att arbeta två av dom. Haha…

3 kommentarer

 1. Åsa

  kram på dej!!

 2. ☆ Cia

  Du ser i alla fall väldigt lycklig ut även med ”bara” den lilla ”lekraketen” 🙂

 3. Camilla

  Coola bilder! Den andra uppifrån ser nästan ut som en utsträckt hand.
  Jag hoppas också att året blir bra, har inte planerat så mycket. Jo! Resan till Italien i sommar, den ser jag verkligen fram emot.
  Blir det Grekland igen? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑