Njuter av varje minut

Varför är sommaren så kort????

Jag har 2½ veckas semester kvar. Det känns på tok för kort…. Tur  jag njuter av varje minut.

(fast riktigt så här lugnt som på bilden har jag det inte hela tiden. Det blir ganska mycket gjort också. Idag ha jag till exempel hunnit med att grundmåla det sista fönstret. Så inatt (och några nätter till) är jag och maken helt utan sovrumsfönster.)

3 kommentarer

 1. Lillemor

  vi är oxå utan fönster men det varierar i olika rum för ALLA ska få sig en skrapning, oljning, målning och så ska färgen torka oxå 😎 Jag har kvar 2½ jag med men jag har ju haft 6½ så jag är väl ganska nöjd men alltid jobbit innan man kommit sig första dagen till jobbet.

  Vi tog nästan alla källarfönster förra sommaren. Så jag hade bara två till dne här sommaren – plus toa och trappfönstret. Nu är jag på slutversen.

  jag har haft 3½ veckas ledigt. Och jag är inte nöjd – inte ännu… eller jo. jag är ju nöjd med det som varit men jag vill ha meeeeeer. Mycket meeeeer.
  Förresten har jag inte länken till din blogg i lappen. Den finns bara på hemmadatorn så jag hittar inte till dig nu i sommar… Sorry

 2. Camilla

  Ja, njut av varje minut! Jag skulle kunna tänka mig massor av mer semester, även om jag tycker att det är jättetrevligt att träffa mina goa kollegor igen. I dag är jag ledig inför helgjobb och ska försöka slappa framför Greys Anatomy box 1. 🙂
  Ha en fin dag!

 3. Cia

  Jag försöker njuta utan att tänka på och oroa mig för att ledigheten har ett slut. Det förstör ju allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑