noll nio noll nio noll nio

Min syster fyller år idag.  34  Hipp hipp hurra! (jag behöver väl inte tala om att det är min LILLA syster va?) Men annars har det inte hänt speciellt mycket.

Nio minuter över nio den nionde i nionde satt jag i alla fall på ett infomöte nere hos rektorn. (vet ni vad ni gjorde 090909 kl0909??) Lite roligt var att det bara var JAG där. Ingen från dom andra förskolorna hade kommit ihåg mötet (eller så hade dom fått förhinder…??) Så vi fick ha ett eget litet möte. Chefen och jag! Men det gick ju bra det med. Snabbt överstökat var det i alla fall med färre deltagare!

Och eftersom jag är trött efter en lång dag ids jag inte ladda över några bilder från telefonen eller kameran idag.

Bildlöst får det bli. Fast det känns snålt på nåt vis!

5 kommentarer

 1. Cia

  Hoppas du fick mycket bra info då.

 2. Eva

  Jag fick med en USB adapter till min W995 som gör att jag inte behöver ansluta telefonen utan istället bara kan ta ut minneskortet. Så mycket smidigare! Kan absolut rekommendera att du köper en om du inte redan har en. 💡

 3. Sofie

  Hihi nej det var väl så sant… men budgivningen håller på i 7 dagar till och än så länge har ingen budat och ikväll ska jag skriva ett långt inlägg så ingen orkar scrolla ner och läsa gårdagens *ler*

 4. Maria

  Min lillasyster fyllde oxå år 090909 😀 Fast hon är född -80 så hon bidde 29. Kramelikram

 5. Cia

  Nu blir jag snart orolig… Inga inlägg…har det hänt något?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑