Nordpoolen

  Stulen bild eftersom jag inte går runt med kameran då jag ska bada hela em
 

Idag har vi – trots det soliga och badvänliga vädret – åkt till ett badhus för att bada. Lite omväxling från älv- och havsbad. Det blev äventyrsbadet i Boden, Nordpoolen.

Många åk i vattenrutchbanor blev det. Och så där lagom trötta och möra i benen efter allt spring i trappor åkte vi hemåt och slappar nu inför grillningen senare i kväll.

Nåt mindre skoj är att jag faktiskt jobbar imorgon. *blä*. Alla förskolor i kommunen har sina planeringsdagar inför hösten nu på måndag och tisdag. Vilket innebär att vi som inte slutar vår ledighet nu utan ska fortsätta ha semester måste avbryta våra slappardagar för dessa två vardagar. Jag fattar inte hur jag ska orka stiga upp – och dessutom köra hem här i från Lilla Gula Huset – i morgon bitti. Men, men… två dagar måste väl ändå gå bra. Sen har jag tolv dagar ledigt igen innan jag börjar ”på riktigt”.

2 kommentarer

  1. Anna

    Hihihi, Trodde det först var Havsbadet hemma i Pite ❗ 😆

    Ang fotavtrycket jag fotade i dag ( tack så mkt för kommentaren förresten ). Leta upp en sanddyna, där du sjunker ner lite med foten. Sedan låter du det torka. Och vips så blir avtrycket så där.

    // KRAM

  2. Cia

    Hahaha Ja lite tid att vila upp dig efter din jobbiga tvådagaras jobbvecka! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑