Nu är allt överflyttat

Tänk så bra det gick att ordna. Hela min ”gamla” blogg är överflyttad till min nya. Jättebra. Hittills trivs jag jättebra med min nya sida och jag är verkligen jättenöjd med min nya header som jag fixade till. Alla som såg grundbilden jag gjorde såg att det var mig själv på bilden. Och när jag visade bilden för Bus sa han

– Vad är det där för bild, mamma. Vem är det där?

– Ja vem är det? svarade jag

– Det är ju du mamma.

Perfekt. Alltså blev det likt. Det var det som avgjorde. Den fick ingå i min nya header och jag tycker den passar mig perfekt. Både lite kaxig men ändå rätt ”söt” (haha… det där lät ju som att jag tycker jag är skitsnygg!)

2 kommentarer

 1. evans

  Vilken snygg blogg! Ska ändra i mina länkar sedan.

  Nu ligger mina vårbilder för vecka 17 ute!

 2. Pertan

  Jag tycker det vart jätte bra här i nya bloggen 🙂
  Nej, jag har faktiskt inte lyckat göra en enda scrapp i helgen, det var bara old stuff, vädret va så fint så till och med jag som inte gillar att vara ute tyckte det va underbart i sandlådan 🙂
  Ha en bra kväll

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑