lägenhet_vardagsrum2

Idag gick stora lasset till tippen. eller snarare återvinningen. För allt hamnade där… med tanke på att någon annan ändå ska kunna nyttja sakerna.

Sen – när lägenheten nu är tom – tog vi en snabbsväng med dammsugare och dammtrasa. Ingen regelrätt städning, men väl en uppfräschning ifall någon vill komma och titta.

Ovan en bild från vardagsrummet. Här nedan en till från samma rum. lägenhet_vardagsrum

Sovrum:

lägenhet_sovrum1

lägenhet_sovrum2

Lite svårt med ljusförhållandena. Klockan var ju närmare åtta på kvällen så det var ju mörkt ute när jag fotade.

Köket har kvar originalskåpen från 1957. Resten är ju, som synes, utbytt.

Lägenhet_kök

Lägenhet_kök2

Lägenhet_kök3

Och bordet ska makens morbror ta hand om…

Toan är superfräsch:

lägenhet_toa2

Lägenhet_toa

Och hallen funktionabel:

lägenhet__hall

lägenhet_hall2

lägenhet_hall3

Sen har ju den här lägenheten – precis som vår (i och med att det är samma bostadsrättsförening, bara huset mitt emot) en stor inglasad balkong. (fast vår är ännu större!!!)

Lägenhet_balkong

Lägenhet_balkong2

Skönt att vi kommit så här långt nu. Det blev några svängar i trappan idag… puh. Duktigt svettig var jag när vi burit klart. Har dessutom en sträckning (?) i ena ljumsken och en rygg som bråkar. Ryggen hade jag kurerat genom att ta en joggingrunda innan (uppvärmning?!) men ljumsken blev väl inte gladare av att springa upp och ned i trapporna. (däremot kändes den inte alls av under halvmilssvängen). Fast nu har jag fasen svårt att gå till och med… 🙁

Det tog 1 timma och 45 minuter från första nedburna kartong till vi var tillbaka hemma igen. Men det hade aldrig gått om inte min pappa och mamma varit bärhjälp. Allt var ju packat och sorterat så det var ”bara” att bära – men ändå…

Och på återvinningsstationen gick det smidigt. Bara ställa av. Dom sorterar ju själva.

Nu återstår en riktig städning. Och så ska vi tömma förrådet nån dag. Och passa på att avfrosta våra två frysar innan vi ”blir av” med frysen i den här lägeheten.