47 dagar till påsk

image

Jamen ett inlägg utan en bild på en Semla en dag som denna vore ju knepigt. Dock blev jag faktiskt utan… Den på bilden är visserligen min… men vår gottesugna unge hade på tok för bråttom när han köpte semlor idag. Ena förpackningen blev vaniljsemlor. Och den andra syltdito. Ehhhh. .. nej tack. Då avstod jag hellre dom kalorierna.

Här slaskar det värre än värst… och då passar vi på att avfrosta både frysen i lägenheten samt boxen i förrådet. Låter knäppt… men vi nyttjar frysen i den numera tomma lägenheten. Bäst att passa på medan vi har tillgång till den. 🙂

  

3 kommentarer

 1. Pia

  Nu har jag läst ikapp 😉 Den där middagen gick inte av för hackor, jag satt och dreglade när jag spanade in bilderna 😀
  Så skönt att få gjort det där tråkiga överhängande röjet. Det är alltid tungt att ta tag i.
  Ska ni sälja den nu? Ja du, det är med semlebulle. Min avnjuter jag helst med bara lite lite grädde i, inget annat 😉
  Ha en fin dag!
  Kram
  Pia

 2. JUNITJEJ

  Igår käkade jag den godaste semlan som finns! Så gott!

 3. Pernilla

  Håller med dej. Semla ska var semla och inget annat.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑