NU ÄR DET LEDIGT

ispumla

Jamen god helg på er.

NU har vi jullov. Allihopa

Jag hoppade över lunchen  och tillsammans med fys-halvtimmen så kom jag mig hem extra tidigt idag. Sååå skönt. Med mig hade jag underbara blommor från en kollega, go’the och choklad från en annan och en julstrumpa från ett barn med förälder. I går fick jag också ett par paket med godis från snälla barn och föräldrar. Sånt är sååå roligt…

Maken hade slutat före mig så han hade skrubbat upp badrummet och sen drog vi för att handla julmaten. Det gick synnerligen smidigt. Inte så mycket folk, ingen kö i kassan och ALLT vi skulle ha fanns på en affär.

Nu är allt uppackat och vi ska gå beställa thaimat till middag.

 

(bilden ovan är från vår utekalender på gården. En kula varje dag i väntan på julen. Och här om dagen var dom sååå isiga och fina)

4 kommentarer

 1. Soffie

  Hanö en underbar ledighet min Goa bloggvän, tänk det känns som vi känner varann efter alla bloggprat, må gott

 2. Soffie

  Min iPad skriver som den vill jagskulle skriva ha nu!

 3. Pernilla

  Jullov här också. Jag har fått julklappar av många av mina kunder. Så barnsligt roligt och jag är så rörd. De är ju underbara. Visst är det roligt att bli uppskattad så?
  På söndag går färden mot Dalarna. Ska bli roligt!
  /P

 4. Camilla

  Ha en ljuvlig ledighet nu! Jag jobbar måndag-onsdag och är sedan ledig 6 dagar, jobbar nyår och sedan ledig 4 dagar till. Det blir jättebra det! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑