Nu är det nära….

geting

 

Full fräs mot semester... och så en häftig inbromsning. För årets semester blir inte som andra. Och ni som känner till orsaken vet varför.

Men sommar är det (om än inte så varm – midommarvädret kom tillbaka!!!)  Semester blir det. Ledigt ska vi ha. Och vi ska göra allt vi kan för att få det till en toppensommar.

Jag jobbar imorgon och onsdag (!). Så mentalt känns det lite som att jag går på semester i morgonkväll. Trots att jag ändå har en dag kvar – i mitten av nästa vecka.

Maken är ledig nu – torsdag, fredag. Sen jobbar han nästa vecka. Från och med fredag går vi på fyra veckors gemensam ledighet. Det ska bli sååå skönt. Sen jobbar vi en vecka – han har ledig en – och därefter har jag ledigt en halv. Allt för att korta veckorna som ungen är ensam före och efter skolstart.

Totalt plockar jag ut 23 semesterdagar, 1 kompensation för sjätte ljuni och 3 kompdagar. Maken 26 dagar plus 1 dag för sjätte juni. På så vis har vi sett till att ungen bara blir/varit själv i 13 vardagar på hela sommarlovet. Bra pusslat där, Linda (Ja, det är jag som lagt upp familjens semesterscheman)

Ikväll blev det hämtmat. Orka fixa middag när man är själv liksom.

thaimat

Och igår passade jag på att gå ut och träffa två ”gamla” arbetskamrater från före jag började jobba inom förskolan. Sååå trevligt. Och jag är så glad att vi fortfarande kommer oss ut nån gång då och då.

Så här såg jag ut igår. Och lagom tills jag skulle cykla iväg kom det en helt sjuk STÖRTSKUR. Tur jag har min nyinköpta regnkappa. Bara fötterna blev blöta.

selfie_juni24

I eftermiddag/kväll har singel-Linda roat sig med joggat 8,7 km, toastädning, dammsugning, tvättvikning, tvätt och jelly splash. Och så hämtmat, som sagt.

Mot fredag. Mot helg.. mot (nästan) semester.

2 kommentarer

 1. Pernilla

  En mini, mini semester nästa vecka sen är det jobb hela juli som gäller. Jag har ju varit ganska mycket ledig i år redan. Går liksom inte att vara hur mycket ledig som helst (läs, ”har inte råd”).
  /P

 2. Camilla

  Låter jobbigt. Har mina aningar om vad som gör att ni får en annorlunda semester. Blir det inte ens Grekland?
  Kram!

  nope… det blir inge grekland i år ..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑