Nu är det nära…

utegran

Så här såg det ut utanför oss 12 januari 2015. Just nu har vi inte en flinga snö… men julgranen bakom huset var tänt när jag kom från jobbet. 🙂

Och snart tänds det även inne hos oss… Prick en månad till julafton… dags för jul i vårt hus.

Jag började städningen direkt jag fått mig en 5:a jogg i mörkret (och lite halt var det också, minsann… trots 2,5 plusgrader). Och när maken kom hem anslöt han till skurhinken.

Så nu är lägenheten städad, allt dammat – inklusive otillgängligare hyllor och lister, väggar och tak torkade, badrummet skurat, golven torkade, matbordet oljat. Och det mesta av papper och annat som hamnat på knasiga ställen är bortsorterat.

I morgon slutar vi sent, båda två… men det gör inget. Vi har ju förberett.. i morgon kommer stjärnor och stakar och sånt fram.

Ska även SMS:a ”min lokala granleverantör” i morgon. Hoppas nämligen hinna få granen innan fredag så jag kan sätta den i en hink med vatten medan vi är i Lilla Gula Huset.

Nu ska det bli skönt med en dusch innan jag kryper under täcket.

 

2 kommentarer

 1. Therese

  Det är så skönt när man får städat och rensat och kan göra jul! Då njuter ajg! Här har vi 2 minus och lätt snöfall i dag, riktigt idylliskt! 🙂 KRAM

 2. Pia

  Skönt när man är klar iaf. Jag tar en rätt rejäl vända nu, men den stora städningen gör jag aldrig förrän till våren.
  Här ska det också börjas pyntas, det behövs lite mys nu känner jag.
  Fin dag till dig!
  Kramen
  Pia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑