Nu är det slut

regnprommis

Även om det inte är sol så måste man ju liksom ta sig ut…. En regnig, hyfsat varm kväll kan också bli en skön promenad.  Den här bilden är från i fredags, tror jag…

Och eftersom vädret varit lite upp och ned den här sommaren så har vi fått trotsa det rätt flera gånger.

Nu är semestern slut –  i morgon väntar jobb igen. Och i ärlighetens namn ser jag verkligen inte fram emot det… Tycker det ska bli skitjobbigt och ganska trist faktiskt.

Ungen hade ingen som helst lust att ”flytta hem” från Lilla Gula Huset, trots att han vet att han är tillbaka där om bara fem dagar. Och då blir han kvar till sommarlovet är slut. För efter nästa helg har maken ledigt en vecka, och sen är det min tur igen i några dagar…

Det sista jag gjorde innan vi återvände hemåt var i alla fall att måla golvet i tvättstugan/duschrummet ett varv till. Plus tröskeln. Nu får det vila i en knapp vecka innan vi ska dit och klampa igen.

Hade ju dessvärre hoppats på att elen skulle varit dragen, elementet upphängt och att vi skulle haft den nya blandaren i duschen uppsatt innan jag gick lös med golvfärgen igen. Men, men… kanske nästa helg?

4 kommentarer

 1. Camilla

  Åh, redan slut. Hoppas att det går bra. Jag tycker att det är värst precis dagarna innan, sedan är man inne i det ganska snabbt igen. Man njuter ju mer av helgerna och kvällarna då man jobbar – alltid något positivt.

 2. Malin

  Ja, här är också semestern slut…. Suck. Bara att bita i sura äpplet…

 3. Åsa L

  Det är ju för lite tid till allt jämnt, haha.

 4. Pernilla

  Jag lider med er som ska börja jobba idag. Så besviken på sommaren som många är i år, är nog länge sen någon var.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑