Nu är det snart fredag…

blåklocka

Fick se solen idag. Och det funkade kanon att cykla utan jacka på lunchrasten. Fixade med blombeställning och tårtdito. Och så köpte jag ljung till Lilla Gula Huset.

Ungen har ont i halsen. Så han får alla huskurer jag känner till. Dom ska nämligen springa Skoljoggen i morgon och då passar ju halsont dåligt. För övrigt känner jag av min hals också. Så jag kör lite kurering jag med… i förebyggande.

Dåligt med träning i veckan. Måndagens pass fick utebli pga personalmöte. Tisdagens pga fel skift. Och Onsdagen hanns inte eftersom vi storhandlade. I dag blev det promenad med familjen. Men imorgon hoppas jag på jogg. Om nu inte min hals också börjar bråka.

 

1 kommentar

  1. Therese

    Dåligt med löpning här med, traskat i skogen men inte sprungit, och nu har det typ regnat i två veckor så då har jag avstått, och så halsont som grädde på moset… Får köra några huskurer jag med tror jag! Trevlgi helg <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑