Nu är man inkörd igen!

Ok.. då var man hemma och har hunnit fått ett par jeans lagade samt vikit lite tvätt. Maken fixar middag.

Sammanfattar man första dagen så blir det:

 • Perfekt cykelväg – cyklar man som jag, som att jag stulit cykeln – tar det inte ens 10 min på morgon. Idag gick det på 9! (alltså bara typ fem minuter längre än när jag gick till jobbet här bakom knuten)
 • Trevlig personal – dom verkar ta väl hand om mig till jag är varm i kläderna på nya stället
 • Snälla barn – dom jag träffat (och inte så många… 14 barn är inskrivna på ”min avdelning”.. det kan ju ändras fort, men just nu!) Idag hade vi bara tre egna barn, plus tre inskolningar, så jag har inte behövt ha det så slitigt min första dag.
 • Trevliga föräldrar – dom jag träffade var flera inte helt nya ansikten, och när jag tittade i barnlistan såg jag flera som jag redan känner till. Skönt
 • Promenadvänligt område när jag har lunch – brukar ju ta mig en halvtimmes promenad när jag har lunchrast. Hittade en sväng idag också… inte en ultimat sådan, men det finns flera alternativ så jag ska kika vidare.
 • Bra schema – senstängninen delas på tre avdelningar, alltså på nio personal, så man behöver inte stänga sent så ofta. Och planeringstiden verkar vara rätt bra utlagt. Liksom fys-tiden.

Så nu är det väl bara att köra järnet i 19 veckor… sen är det jullov!

5 kommentarer

 1. Åsa.S

  Vad gött!! =)

 2. MissyElliot

  Wow, låter som om du fått en toppenstart!
  😉

 3. therre

  Låter ju ut jättebra! 🙂

 4. Cia

  Gud vad skäönt att du haft en sån dag! Jag tror du har det perfekta jobbet för dig, du låter alltid tillfreds när du pratar om jobbet.

 5. candygirl

  Linda svarar Cia: Jepp. Jag är väldigt nöjd med arbetsvalet. Jag trivs, det är omväxlande dagar (även om mycket är rutiner) och ungar är så härliga. Fast ibland får man ju nästan nippran på dom! Tur det går fort över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑