Nu funkar det

Äntligen kommer jag in på min blogg igen.. har antagligen varit nån form av servicearbete eller nåt…

Fast just nu har jag inte tid att sitta vid datorn. Maken är ute vid grillen (igen) och grillar kycklinglår. Jag har fixat lite bönsallad och annat gott. Men före det är matdags tänkte jag få mig en dusch. Känner mig nämligen inte tillräckligt fräsch för att ta plats vid middagsboretk, eftersom jag rätt nyligen kommit hem från en halvmils jogging!

Imorgon börjar finalväckan i So You Think You Can blogg?! Kommer med mer info sen!

(och så var det ju den där Karaokevideon jag lovat er… Hmmm…)

1 kommentar

  1. Cia

    Nä usch, servicearbete skulle vi meddela om i förväg. Vi var helt enkelt ute i solen och just då valde servern att gå ner! Vi är så ledsna för det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑