Nu har jag börjat julpyssla

Kommer ni ihåg att jag haft en JÄTTESTOR vit stjärna i fönstret i sovrummet varje jul?

Den här:

Och på köksbordet i fjol hade jag en ljusstake i blank silverfärg, för rätt grova ljus. Den har jag ingen bra bild på men så  här ser den ut, och riktigt riktigt silvrig då:

Nu har jag fixat till dom inför julen som kommer. Lika bra att börja med sånt i god tid, eller hur?!

Jag ska nämligen ha jul i vitt och guld i år, har jag bestämt. Alltså köpte jag guldspray och gick lös på först stjärnan. Och det blev riktigt riktigt blankt och guldigt:

Den ska visserligen hänga i busungens fönster – blir bra till hans blå gardiner. Men eftersom vi äter julmiddagen i hans rum, efter lite ommöbleringar, kommer stjärnan passa middagen perfekt. (Fast då får jag skifta gardiner med köket. Men det är ju lätt fixat – bara bära över stången med gardiner och allt. Och sen tillbaka igen efter julafton…)

Och ljusstaken ser numera ut så här:

Den ska få plats i köket och blir perfekt med vita ljus, vita gardiner, lite guldpumlor (där har du ordet igen, Cia) lite grönt och så några guldänglar…

Både stjärna och staken får torka nere i ett f.d barnvagnsförråd i källaren över natten innan jag packar bort dom inför advent.

Sen ska jag ge mig ut på loppisjakt: Jag behöver änglar jag kan spraya i guld…

5 kommentarer

 1. Erica AKA Tomtens Dotter

  Åh vad synd att jag gjort mig av med en massa änglar… Som bara fått flytta till grovsoprummet.
  Blir snyggt som fan i alla fall 🙂

  Svar: Ja det var ju synd. För jag antar att mina kommer få flytta efter denna jul. Jag har ju liksom lite olika teman varje jul. I och för sig inte hela advent, utan oftast bara till juldukningen… ifjol hade vi ju kitchig sådan. Men i år tänkte jag föra guld och vitt och romantiskt med änglar hela december… *längar*

 2. ☆ Cia

  Du julpysslar och jag förbereder Halloweenpyssel 🙂

  SVAR:
  Jag installerade en plugin som heter Google Analytics for WordPress. Jag har dock inte aktiverat den eller lagt in någon API kod för analytics. Sånt brukar du fixa själv 🙂

  Jag kör WP-app på min iPhone, funkar fin fint. Tror inte M kör någon på sin android så jag har ingen erfarenhet när det gäller det. Men det borde ju funka likadant. Bad honom installera bara för att kolla vad vi kunde få fram.

 3. Erica AKA Tomtens Dotter

  Det kommer att bli jättefint! Jag skulle vilja köra vitt, silver, glitter, isblått och frost ett år… Skulle vara skoj 🙂

 4. trollmor

  oj oj …snart är det jul !

 5. Camilla

  Söte Göte! Inte jultjat redan va? 😉 Du är ju värre än jag och skidor. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑