Nu har jag hittat igen en dator – så här kommer lite foton från Midsommarafton.

midsommar2015

Så blev det då midsommarhelg.

Och vilken helg det blev.

I onsdags hade jag fortfarande strumpbyxor under brallorna på jobbet. På torsdag åkte dom bort och vi kunde vara ute utan jacka. Weeee… på fredag – självaste midsommarafton – bjöds de så plötsligt på +21 och soool. Men tack för det. Nu blev det shortsväder. Lördag likadant. Och söndag orkade tempen upp till 22,5. Bikini på!!!!

Nu får vi verkligen hoppas det håller i sig också.

Bilden ovan är från kvällen på midsommar. Och som synes körde jag en riktigt svensk variant i år. I Sverigedräkt.

midsommar2015_2

Jag var och rotade i svärmors garderob alldeles precis innan vi stack mot Lilla Gula på torsdagkväll. Meningen var att övverraska. Och jag lyckades bra med det. Dräkten har makens mormor sytt och hon hade den bland annat när vi gifte oss.

midsommar2015_3

Hade väl inte tänkt ha på den mer än just till midsommarskålen, typ… men hur det nu var så blev den på hela kvällen. 

midsommar2015_4

Fake-bommor i håret dock. För här hade typ inget slagit ut i den kylslagna försommaren. Men fyra dagars värme har gjort att nu blommar allt som det ska igen.

midsommar2015_5

Sverigedräkt eller inte… hoppa studsmatta kan man ändå.

midsommar201_6

Vi hade en galet lyckad midsommar. Saken är att vi började fira redan klockan 13. Och höll på till 01 på natten.

Jag och ungen hamnade även hos några grannar – där det var fullt i ryssar. Hela bunten ville fota sig bredvid mig i Sverigedräkt. Och kransen gick laget runt. Många bilder togs – så jag antar att jag finns på en del ryska FB-inlägg och likande. Haha.. rysk mat fick vi också smaka. 🙂

Fler bilder från helgen kommer senare. Har inte rört en dator sen i onsdags så jag har en del att ta hand om  i bildväg.

 

1 kommentar

  1. Sockenvägens Söta

    Åhhh så läcker och fin du var i Sverige dräkten!!!! Vill själv ha en eller ännu hellre en Västerbottensdräkt, så en dag… synd de ska vara så dyra! Vaknade mer rosslig å snorig i dag så det känns som rätt beslut, men suger ändå, var ju pepp på detta, men ska anmäla mig till något annat lopp senare i sommar som kompensation tänkte jag… Bara för att ha nått att träna inför 🙂 Önskar dig en fortsatt fin vecka <3 KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑