Nu så…

Mitt alfabet är på plats på en vägg på jobbet. (Även grannavdelningen har fått ett ex av alla bokstäver så jag gissar att dom tänker hänga upp sitt alfabet dom också… eller… jag hoppas…)  Jag tycker verkligen det blev jättebra. Ungarna var väldigt förtjusta i bokstäverna. Speciellt Yoda.. haha… och häxan, roboten och skelettet.

Det tog sin lilla tid – typ 1-1,5 timmer per bokstav. I snitt. Z tog längre och Q kortare, om man säger så… Men fint blev det. Och förhoppningsvis lockar det – än mer än det redan gör – att lära sig bokstäver, bokstavsljuden och därmed få en fint tillfälle att erövra litteracitet.

10 kommentarer

 1. Cia

  Färgglatt, du borde sälja print!

 2. Camilla

  Åh, vad fiiiiint! Vilket lyft! 🙂

 3. Hanna

  Jättefint blev det! Jag har skrivit ut alla bokstäver till vår vägg, men sen dess har jag bara varit sjuk. =(

 4. Bia

  Guuuu så fint ditt alfabete är!!
  Jag har gjort ett till min förskola också, men med foton.
  Snyggt det med, men ditt är outstanding!

  Såklart du gjort med foton… konstigt vore väl annat! 😉

 5. Carina

  Men WOW vilket lyft, så glatt det blev mot innan!
  Också extra fräckt för att du har gjort det själv naturligtvis!

 6. Åsa

  Görsnyggt ju!! 🙂

 7. Malin

  Verkligen snyggt!

 8. EVA

  W O W !!! Så himla fint !!! Verkligen snyggt…
  Har inte funderat på att sälja…??!?

  ***
  KRAAAM EVA

 9. Susanne

  Ååååh så fint d blev!! D där vill jag åxå haaa 😆 ❗

 10. Cecilia Jarl

  Mycket snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑