Nu ska lilla söta Vansbrosparken med Plog och Sparklåda säljas

Har ikväll lagt ut busungens lilla söta Vansbro-spark till försäljning på blocket. En spark i fint skick med tillhörande plog och hur fin retro-sparklåda som helst. Gissa vem som åkt i den lådan??? Tiger- såklart.

Till och med sån där spiral för att stå stadigare har den. Håll med om att den är bedårande.

Men med en busunge som når mig upp till hakan är en spark på 70 cm inte direkt funktionabel. Det har den inte varit på många år, men jag har inte kommit mig för att annonsera förrän nu.  (den jag har satt ljusslinga på i Lilla gula huset är mer lagom storlek nu – men den sparken har jag i det närmaste kört sönder då det är därför den får agera julbelysning numera…) Nu tänkte jag att nån annan liten bus kan få ploga vägar och köra gosedjur efter julafton.

Om vi nu får den såld…

2 kommentarer

 1. Maria Eliasson

  Oh vad fin spark !! Den borde vara lättsåld. Hoppas någon annan gullunge får glädje av den! Kram

  Svar: Det var den… MYCKET. Jag hade kö på sparken. Men nu är den borta. Och en liten treåring blir – förhoppningsvis – glad på julafton.

 2. Gerd

  Jag är ute efter en plog till en liten kille och sparklåda för docka till en liten tjej.
  Har du fortfarande dem kvar ? Vad är i så fall priset ?

  😉

  Svar: Nej gud näe… det tog inte många timmar att sälja den. Blocket – you know. Hoppas du hittar en…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑