Nya asics och färgglada kissar

Även onsdagen blev varm. Inte plus tjugo. Men väl femton.

Kunde inte motstå en försiktig jogg i solen. Har en höft som krånglat och värker i drygt två-tre veckor så joggandet har fått vila. Men i det här vädret, när jag dessutom börjat jobba sex på morgonen och därmed hade flera timmar eftermiddag kvar innan det blev kväll… Det gick inte att låta bli.

En försiktig femma som ändå kändes ok. (Men visst… höften märktes)

Sen stack jag och köpte nya dojjor.

Byter alltid löparskor efter två säsonger. Nu var det dags. Asics Kayano.

Färgen… nja… inse hur sjukt smutsiga dom kommer bli efter elljusspåret.

Men komforten och passformen är viktigare än färgen. Mina bråkiga fötter är ju lite kräsna. Och Kayano har jag sprungit i förr.

Dom två år gamla pensioneras från joggingen och övergår till promenadskor i Lilla Gula.

Även idag kunde vi käka på balkongen. Fast tempen föll fort. Men med support av infravärme vid sjutiden var det ändå mysigt.

En prommis (lite kylig) innan ProMarkersarna fick komma fram.

Nu är alla kissar målade och jag kan börja med den färgglada bakgrunden.

Och sen ska det ju doodlas lite också!

Men det blir en annan kväll.

1 kommentar

  1. Camilla

    Åh, snygga!!! Jag brukar köpa nya varje år, trots att jag knappt joggar (ha ha) men jag är ju lite kär i joggingskor. Dina var superfina ju, du får springa försiktigt så att de håller sig ljusa och fina. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑