Nya brillor – och på banan igen

nya-brillor1

Här ser ni en äkta linslus.. ja i den bemärkelsen att jag ytterst sällan använder glasögon. Inte annat än en kortis på morgon och en liten stund på kvällen. Men ser man så jäkla dåligt som jag gör så måste man ha minst ett par brillor ändå. För ibland så funkar det inte med linser. Tex är förkyld.

Jag har ett par svarta glasögon i Lilla Gula Huset. Men dom hemma har pajjat – tre gånger. Så ju har jag unnat mig ett par nya. Inhandlade på www.favoptic.se

Billigt och bra.

Och i det här fallet: JÄKLIGT SNYGGA. För jag är tokigt nöjd. Och av andras kommentarer att döma så är dom snygga. Ungen tyckte till och med att det var bättre med brillor än med linser. Hm!

nya-brillor2

Idag fick jag faktiskt tillfälle att använda glasögonen på jobbet. För tillbaka på jobbet är jag alltså. 🙂 Men halva dagen med linser fick räcka. Ögonen var fortfarande ”trötta” efter allt snorande. Så på lunchen gick jag hem och tog bort linser och satte på mig mina nyinköpta blå/rosa brillor.

Snacka om förvånade barn – dom ser mig ju aldrig i glasögon.

I övrigt då.

Ja, jag jobbar igen. Tack för det. Joggingen får vänta till nästa vecka. Men jobba går bra.

Och dessutom ska jag vara ledig – med min unge – på fredag. Så imorgon efter jobbet åker jag till Lilla Gula.
Maken får komma efter på fredag.

Och just nu slappar vi i soffan till två sista avsnitten av True Blood säsong 4

 

 

 

 

Det här är mina svarta (bild från 2008)

brillor_1201087081_8882633

5 kommentarer

 1. Junitjej

  Så fina!

 2. Pernilla

  Jag har progressiva men ser bättre på långt håll, utan glasögon. Däremot kan jag inte se alla att läsa och måste ja dem vid datorn och när jag klipper hundar. Ett evigt ”se-över-kanten-tittande” alltså.
  Har alltid haft svårt att läsa och vid 30-års åldern hittade optikern ett ovanligt skelningsfel. När jag fick glasögon stannade alla bokstäver och hejohå, vad lätt det blev att läsa.
  /P

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Skönt att du är kryare, å du PASSAR bra i brillor, du ska ha dem oftare tycker jag 😀 Å var så glad i går så jag glömde helt att skriva vad jag firade, helt i det blå, en forskningsansökan på 1,1 mille beviljades 😀 KRAM

 4. soffie

  å va snygga du passar verkligen i dem:)skönt att du är tillbaka på jobbet igen men klokt av dej att du väntar med löpningen tills du är helt frisk..kramen

 5. Camilla

  Det där var riktiga Lindabrillor det! Snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑