Nya Icebugs och löparskal!

icebug3

Jupp… nu har jag fått dom… mina nya Icebugs:

DTS-L BUGrip

Jag har inte testat dom – det känns för ”grylligt” (förstår ni som inte är Norrbottningar det ordet?) ute… jag vill gärna behålla dom fina ett tag till. Så mina gamla får hänga med några svängar till.

icebug4

 

 

Dom nya väger 282 gram styck. Dom gamla väger 329. Så dom nya är lättare – och det känns.

Snyggare är dom också. Och så har dom fler dubbar. Upplever även dubbarna som kraftigare. Återstår att se om dom är lika sköna, skönare eller – ve och fasa – ospringbara!

löparjacka1

Köpte även en lila jacka. Bara ett skal – tänkt att fylla med vad som behövs under i vinter. Snyggt som sjutton. Färgen är lite svår att visa – men den är väldigt snarlik skon i lilanyans. Dock med rosa då istället för grönt.

löparjacka2

 

4 kommentarer

 1. chillitanten

  Alltid kul att få ta på nya skor och man vill ju att dom ska vara fina länge.
  Snygga träningskläder med

 2. Pernilla

  Jag har köpt ”lätta” kängor till vintern. Typiska hundförarskor enl försäljaren. Om de är bra tänker jag lämna in dem för dubbning. Som de gör med däck. Men innan småsten de provas.
  /P

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Snygga!!! Både skor å jacka 🙂 KRAM

 4. Camilla

  Åh, snygga grejor!!! Skorna ser stora och tunga ut på bild, man kan inte tänka sig att de väger så mycket.
  Jag har som vanligt ”lagt ner” joggingen som det brukar bli denna årstid. Jag tycker ju att så mycket är så roligt och på höst/vinter brukar det bli mer spinning, yoga, rullskidor och – förhoppningsvis snart skidooor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑