Nyårssnygg! och Nyårssnack…

nyår2013_1

Har ganska många foton från gårdagskvällen att ta hand om… har inte hunnit alla ännu. Men jag kan i alla fall visa hur jag såg ut ut under 2013-års sista timmar (och 2014-års första)

Glitter och blänk så det bara gnistrade om mig… Silverklänning. Glittersmink. Silverrosett.

Men är det nyår så är det.

Jag kan också meddela att gårdagskvällen blev perfekt. Maten var superduper (kommer i eget inlägg sen) Allt var välplanerat och gick smidigt. Dukningen blev jättesnygg (också det kommer det bilder på) Vi hann både äta och umgås.

Enda tråkiga var att det började vräka ned snö lagom tills vi skulle ut och tända marschallerna. Det var bara att glömma. Dom hade slocknat direkt (vi provade två små – istället för dom fyra jättestora vi tänkte tända. dom slocknade på mindre än två timmar. Fulla i snö!) Var lite oroliga att snön skulle förstöra tolvslaget – men det slutade. Så raketerna syntes perfekt. Och dom var dessutom helt perfekta – så jäkla fina med rejält tryck.

Idag har vi roat oss med att sova länge (för klockan blev över tre i natt innan det blev tid för sängen) och sen har vi dammsugit upp stjärnor och annat som skräpat omkring. Vi har tagit en promenad i det nollgradiga luften och vi har plockat gården ren från sprängämnesrester. Samt skottat altan.

Ikväll åker vi hemåt. Jobb i morgon. Tur det bara är två dagar till nästa ledighet.

5 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Sicken läcker nyårsblåsa, verkligen glittrande å passande! KRAM

 2. Åsa L

  Åh vad härligt med allt glitter o glamour – gillar när man går all-in. Superfint

 3. Junitjej

  Snygging!

 4. Pernilla

  Åh, så snygg du är!
  /P

 5. Camilla

  Hur kan man bli less på snööö? Jag blir less på denna skitvinter utan snö. Blä!

  svar: Vi har ju knappt fått nå – då behöver det ju inte börja vräka ned lagom tills vi ska tända marchaller och skjuta rakter ju… blä.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑