Nybakat och helg

muffins

Nu har jag helg.. eller nja.. inte riktigt. Men på sätt och vis. Jag har nämligen semester imorgon. Jag och bus ska greja lite med tårtor och så. 🙂 Tänkte även passa på att hälsa på på ”gamla jobbet” och bjuda på lite fika. Jag fick ju en sån fin (och dyr) present när jag slutade, så det är väl bara rätt och riktigt att dom får lite go’fika en fredag.Alltså har jag roat mig med bak även idag.

Nu ska jag ut på stan en sväng.. det är kvällsöppet denna torsdag!

3 kommentarer

 1. Cia

  Kladdmuffins låter oförskämt gott. Jag håller på att gå åt pga alla läckra kakor och tårtor som jag hittar på alla bloggar.
  Snar måste jag baka… Jag både vill och inte vill… Det är ju så galet gott.

 2. therre

  Spännnande! Vi får peppa varandra inför helgens kalas! 🙂 Jag tänkte ställa mig o baka ikväll.

 3. Sofie

  Låter smaskens 🙂
  Johnnys present är på G men den kanske inte hinner komma förrän på måndag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑