Nytt att jogga till

Sådärja

 

Nu har jag joggat mig genom alla Uggla i P4 avsnitt från 2011 med Minimjölk Emma som sidekick (ok.. inte riktigt.. jag är halvvägs in i uppesittarkvällen från förra julen; God Jul, liksom)  Jag har dom från 2010 nedladdade, men har aldrig hört nåt avsnitt med Josephine Bornebousch som sidekick så jag sparar dom till senare.  Så i går kväll köpte jag min första ljudbok.

Det fick bli en Åsa Larsson. Jag har aldrig läst nåt av just henne – har bara sett filmatiseringen av Solstorm. Och eftersom jag läser ganska mycket. Typ varje kväll. Så vill jag inte börja lyssna på böcker av författare jag redan läst flera böcker av. Dom vill jag forstätta läsa ”manuellt”… Och eftersom jag läser mest svenska författare så fick det bli en Åsa Larsson nu.

Den är överladdad till iPoden och redo för första joggingen när som helst – tyvärr inte idag, hinner inte.

Återstår att se om jag gillar det där med ljudböcker. Och om dom går bra att jogga till.

4 kommentarer

 1. Camilla

  Förstår inte hur man kan koncentrera sig på att lyssna och springa samtidigt, det skulle bli för mycket för min hjärna! 😉
  Åsa Larsson är bra!

  Svar: Jamen man behöver ju inte koncentrera sig för att springa. Benen går ju bara av sig själv liksom… så kan man lyssna undertiden.

 2. Tina

  Men snälla du!!! Du kan ju inte gå ut och springa utan den här i öronen:

  http://www.youtube.com/watch?v=60MQ3AG1c8o

  Hahahahahahahahahahaha… 😆

  Svar:Haha.. den var ju bara för bra. Helt ohört tidigare. Men jag har hunnit höra på den ett par gånger redan. Dock inte i joggingspåret. Där har jag hunnit flera kapitel i Åsa Larsson

 3. trollmor

  Spännande ! kramis

 4. ☆ Cia

  Ljudböcker äger!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑