Och så – mitt i julfixande – kommer då ett Y…

… som jag efter mycket funderande, samt rådslag med bus, kom fram till skulle få bli Yoda. Dock aningen motvilligt. Jag är inte helt nöjd med att ha något som inte har ett klart Y som begynnelseljud. Men, men… valet stod mellan Yxa, Yngel, Ylle (hur f-n ritar mad det??) och så Yoda. Och då fick det faktiskt bli Yoda, för dom andra kändes skittråkiga.

Saken är ju den att jag försöker göra ett liiiite annorlunda alfabet – med inte bara saker/djur/figurer som man förväntar sig. Och därför fick Yxa stryka på foten.

Nåja… jag blev då nöjd med min StarWars-figur. Och om mitt alfabet är tänkt till barn som just börjat känna på bokstäverna känner varenda kotte till Yoda. Åtminstone på mitt jobb.

1 kommentar

  1. kraaam

    Det blev nog roligare än en yxa i alla fall 🙂 En söt Yoda….går det? Hihi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑