Oh no – November!

pence_november2

10 grader varmt och penceerna blommar vidare.  Än saknas snön och mig gör det inget… vi kommer hinna få nog av den varan, garanterat.

Helgen är slut och nu ska vi ta oss an November. Det är den tråkigaste månaden på hela året. Men som tur är får vi fira farsdag och så drar jag väl igång nåt julpysslande snart. Och om tre och en halv vecka är det dags att börja ta fram julbelysningen. För i det här hushållet börjar julen fredagen före första advent. Och dit är det nu mindre än fyra veckor.

Funderar mig också smått tokig över vad jag ska ha för adventsljusstake… tips, någon?

pence_november

 

1 kommentar

  1. Therese

    Ja i dag har vi haft riktigt varmt ute, inte november väder alls. Men jag gillar november, bröllopsdag och två småkusiner som fyller år + att man kan dra igång julandet ;-D Men ska hålla mig några veckor till. KRAM KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑