Om inte om fanns…

OM jag inte hade glömt bort att plocka upp min övervintrade (och troligen döda) fuccia ur källaren i slutet av april/början på maj – som jag hade tänkt –   hade jag inte plockat upp den i förrgår och behövt vattna den….

…och OM jag inte skulle behövt vattna den just då hade jag inte upptäckt att det läkte vatten i diskbänken från tömningsslangen till diskmaskinen och då hade det hunnit läka än mer innan vi uppmärksammade det…

…och OM makens morbror hade fått fixat hålet genom att byta ut en del av slangen hade han han inte blivit tvungen att återkomma idag för att byta hela slangen…

…och OM slangen hade varit lätt att byta hade han inte blivit tvungen att öppna diskmaskinen på sidan för att komma åt var slangen skulle fästas och då hade han inte upptäckt att det fanns söndersmälta slangar på insidan av maskinen..

…och då hade vi fått läckage på riktigt.

Så det var tur jag glömde hämta upp min fuccia i slutet på april/början av maj som jag egentligen skulle ha gjort!

Nu ska vi köpa ny diskmaskin!

6 kommentarer

 1. Camilla

  Tur i oturen kan man verkligen säga! 🙂

 2. Hanna

  Vilken tur du har som glömmer. =)

 3. Cia

  Camilla tog orden ur handen på mig 😉

 4. annas Perssonliga

  Ja, tänk om inte om fanns…. vad det ena kan leda till det andra… var tur att du glömde.

 5. Cia

  Det blev sådär (Jag anar skarvar)… men det är vad jag får ihop på några minuter nu innan jag ska sussa. Helgen är det bestämt att VI ska flytta kontoret så jag har inte mycket tid.

  Jag tycker det blev jättebra… tack så mkt!

 6. Hanna

  Ja, nyponsoppan är bara ett undantag. Kan riktigt se framför mig hur tänderna käkas upp. =(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑