Om lördagen

fest

Är trött och seg efter en lyckad lördagkväll/natt.

Började med enkel kyckling i ugnen (recept kanske kommer en annan gång, men det var supersnabbt och superenkelt!) Sen samlades vi några stycken på bus förskola för uppladdning. Och vid niotiden gick vi till folkets hus där kommunen abonerat alla tre våningarna. En våning vanlig dans, en våninig bar och karaoke och en våning liveband och disco. Gissa var jag höll till mest? Jag var så hes efter allt karaokande så jag knappt kunde prata när vi gick hem inatt. Men kul var det! Maken filmade med mobilkameran, så jag har fått se/höra mig själv idag.. haha.. stackars han! Men han säger att han inte skämdes!

Och så angående skovalet: jag tog nummer sex! Dom är så sköna att jag inte ens hade tillstymmelse till ont i fötterna när vi kom hem! Perfekt!

4 kommentarer

 1. evans

  Åh! Han måste ju lägga ut filmklippen på Youtube, så att vi läsare får njuta av karaoken också :))

 2. Cia

  Ahhh sköna skor är värt mycket!
  Stiliga och matchade varandra perfekt. Makens jacka påminner im en jag hade på 80 talet där man kunde ta bort ärmarna. En klassiker ser jag för ser att min skulle hålla än i dag.

 3. therre

  Vad kul! 🙂 Jag är för feg för att sjunga inför folk 🙂

 4. Maria

  Å vad fina ni var. Bra val med skor nummer 6 😉 lät som en superkväll. Skulle gärna höra dig sjunga =) Ha en underbar dag, Kram Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑