Onsdag

Nu så…

Dagens Ikea-sväng resulterade i MYCKET. Mest smått… men vi fick oss våra hurtsar. Och kuddar. Och bäddmadrass… och lite annat till Lilla Gula Huset. En salig blandning av stekpanna, dammsugarhängare, knivblock, dörrmattor och knivsats. Det bidde även galgar, spegel, muggar,  sänghimmel (åt bus) och säkerligen en hel del till…. Det mest ligger kvar i bagaget eftersom det ändå inte ska in i lägenheten utan direkt till Lilla Gula Huset.

Till ”hemmabruk” blev det mest ljus och sånt… Köpte en ursnygg ljusstake för såna där stooora värmeljus som jag ska ha i vardagsrummet till jul.. då med mest vita ljus, men med ett par tre röda.. Kommer bli sååå snyggt.

Väl hemma värmde vi IKEA-köpt fryspizza och tog ett vinglas. Snacka om snabbmat. Men gott. Klockan var ändå nästan sju innan vi hade käk. En vanlig onsdag. Bus lekte (bland annat med sina nya ”diamanter” = prismor) och kom i säng senare än vanligt. Men han har som ”fredag” imorgon. Eftersom jag tar komp några timmar och slutar efter lunch på fredag så kan han vara helt ledig. Så skit samma att klockan blev mycket.

Nu har vi ”roat” oss med att betala räkningarna och jag har dessutom luskammat mig själv – för säkerhetsskull. Och jag hade INGA löss. Puh! Det var med andra ord inbillningskliande, som jag trodde… Tack för det!

(och inte ett enda foto har jag tagit idag... )

4 kommentarer

 1. Nina

  Fina saker 🙂

  SV: Jag vill oxå vänta tills jag känner mig redo. 🙂 Eller i alla fall ”klar” med mig själv först. 🙂

 2. Cia

  Mmm slutar också efter lunch på fredag. Ska bli SÅÅÅ skönt

 3. Veronica

  Fina saker! Själv kämpar jag för att få med mig maken till IKEA. Lättare sagt än gjort…

 4. Anna

  En sådan ljusstake har jag med! Dom är dösnygga! När jag köpte den så köpte jag stora doftvärmeljus i alla färger de hade, och blandade friskt. Hur snyggt som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑