Onsdagmorgon

Maken började supertidigt. Busungen är i Lilla Gula. Och jag börjar först kl. 9. Vad gör man då om man heter Linda? Jo man ställer klockan på väckning 6:45, äter en banan och sticker ut och joggar, kör lite styrketräning, duschar och först SEN äter man frukost. Hur knäpp är inte jag????? Jag hade liksom kunnat ta sovmorgon istället…

Haha… Gissa om jag är NÖJD.

Nu är det kläder på som gäller. Smink och hårfix. Och mot jobbet. Verkar bli en fin dag. 14 grader halv nio på morgonen. Jag chansar på klänning.

 

1 kommentar

  1. Camilla

    Ha ha… galning! Sånt gör man inte om man heter Camilla. Men i och för sig, då jag cyklar till jobbet får jag ju sticka iväg 20 minuter tidigare och får då motionen gjord. I morgon då jag är ledig tänkte jag också försöka hinna iväg till simhallen för morgonsim före kl 8.30 (man måste betala in sig senast 8.30 för att få simma för 50:- i stället för 110:-). Kanske är lite galen jag också ändå. Dessutom LÄNGTAR jag verkligen efter en joggingtur nu och tänkte försöka hinna med en i kväll, nu då mitt hektiska liv börjat lugna ned sig igen.
    Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑