Onsdagsnöje

eldshow

Alltid kul med lite extra mitt i veckan.

Ikväll har jag varit på tvårätterssupé med underhållning, modevisning och ljus-och eldshow.

Vi åt vansinnigt gott. Först fick vi ett mousserande vitt vin till välkomstdrink. Och sen var det vildsvinsnoisetter med hasselbackspotatis och baslamicosås. Till det tog vi en flaska rött. (vi var tre kvinnor som delade).

Efter maten uppträdde Maroccos svar på Robin. Mona Roukachi hette hon – hon hade vunnit idol i Marocco. Duktig var hon. Men ljudet var sååå kasst. Därefter var det en ljusshow med två tjejer.

Sen fick vi efterätt… Vaniljpanacotta med marinerade björnbär. Kaffe till det.

Och så modevisning. Det var lite kul för det var alla sorters modeller. Unga och ”gamla”, smala och inte fullt så smala! Haha… och alla visade både ytterplagg, vanliga plagg och underkläder!

Allt avslutades med en eldshow utomhus.

Tyvärr hade jag bara mobilen med mig så några höjdarbilder gick inte att få till.. men liiiite läckra blev dom allt i alla fall!

Helt klart en trevlig kväll.

7 kommentarer

 1. Sofie

  Låter som en väldigt trevlig onsdagskväll. Vi har spenderat våran i soffan till filmen – Death race – en action som faktiskt var riktigt bra. Jag kan annars vara aningen kräsen när det gäller den genren. Men har ni inget bättre för er kan ni uppsöka en nedladdning och roa er med.

  Hälsa maken och Bus 🙂

 2. Petra

  Du, jag skulle gärna bytt kväll med dig. Det låter ju fantastiskt mysigt.

 3. therre

  Vad skoj 🙂 Lät ut trevligt.

 4. Svärmor

  Vilka fina bilder det blev! 😛

 5. Petra

  Vad mysigt, jag skulle mycke hellre ha varit där en hemma vid köksbordet och jobbat 🙂 Samtidigt är det en ganska skön känsla att vara lite uppdaterad med jobben 😉 … Men det ser väldigt härligt ut på bilderna och god mat är aldrig att förakta… // Sol

 6. candygirl

  Svar: Ja det var väldigt trevligt. Och mobilkameran är bra att ha med ibland. Dessutom fanns det rätt många snygga klädesplagg man blev sugen på efter modevisningen också! En skål på en onsdag är ju heller inte fel!

 7. Cia

  Jag hade velat se bilder från modevisningen, de lite rundare modellerna hade nog passat mig. Ja det är inte lätt med eld och bild hade samma problem på min och bästisens 30års skiva. Vi hade Luau på stranden med eldslukare, vet att jag gjorde en tafflig animerad gif av tre rätt usla bilder minns jag. På den tiden hade jag inte ens digitalkamera…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑