Oplanerad kvälls-mix

Efter dagens (misslyckade) bilfix så blev det inte alls en sån kväll jag tänkt mig. Typ lugn och ro och fisk till middag. Men det är väl så det ska vara när man har semester och inte planerat något…

Vi blev bortbjudna Renköttssoppa. Och eftersom det är exakt en mil dit (vi har mätt) från vårt Lilla Gula så tog jag jogginskorna dit medan maken, bus och svärmor tog bil. Och väl framme hoppade bus och jag i havet en stund, innan dusch och gomiddag.

Fast hem åkte jag bil.

(Förresten, 56 och en halv minut tog det. Jag siktade på 55 i och med jag klarat halvmilen på under 26 nu… men men… förra gången tog det 59 så… Och det var faktiskt både nog så varmt OCH motvind… *bortförklarar mig lite* )

1 kommentar

  1. Camilla

    Duktigt kämpat! 🙂 Undrar om jag någonsin kommer att fixa att löpa en mil…
    Så fint du gjort här på bloggen. 🙂
    Jag har inte varit in här på ett par dagar, så jag har mycket att läsa ikapp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑