Organiserat kaos???

Idag slutade jag tidigt. Trött som jag var så började jag med en ”tankning”. Och då vet ni ju vad jag gör. 🙂 En knapp åtta blev det. Sen struntade jag i duschen – bytte bara till torra kläder och började fixa tidig middag. För klockan 16 dök min pappa upp. Vi hade en smärre ”flytt” på programmet. (och jag förstod att svetten skulle rinna som sjutton)

Efter en inte allt för avancerad middag (hamburgare och pommes) började vi bära. Möblerna som vi skulle spara från svärmors lägenhet skulle nu flyttas till Lilla Gula.

En skinnbäddsoffa (så sjukt tung… fatta – en tresitssoffa med resårbäddel som blir säng för två)
Två bokhyllor (höga…)
Ett skåp med vitrindel (fyra delar)
En 90cm säng (plus gavel)
Och så nån matta, bäddmadrass, täcken, kuddar och sånt…

Svärmors lägenhet låg/ligger på andra våningen. Det är 24+3 trappsteg varje sväng. Och det blev några turer… Soffan var värst. Men skåpen högst.

Sen körde pappa allt till Lilla Gula och där skulle vi bära in sakerna.

Soffan var svår att få in. Men det gick. Den är nu i svärmors fd rum. Det ska bli gästrum.

organiserat-kaos1

organiserat-kaos2

Bokhyllorna i samma rum. Ska fyllas…

Resten var no problem

Här har ungen fått en större säng.

organiserat-kaos3

 

Och skåpet med vitrindelar ska på plats i vardagsrummet.

organiserat-kaos4

Nu har vi ett organiserat kaos när vi kommer i morgon kväll (till ett varmt hus – jag passade på att dra på luftvärmepumpen och shunten). Det enda som måste fixas i morgonkväll är ungens säng; ben och gavel. Resten fixar vi under helgen.

På returen levererade vi ungens 80 cm breda säng till en kollega (så bra, då får den leva vidare). 2 och 1/2 timme tog det – lite drygt.

Sen var en dusch välbehövlig. Och jag pustade ut i soffan (och såg Töretjejen bli stjärnbagare i kvällens Hela Sverige Bakar junior)

 

 

1 kommentar

  1. Therese

    Pust! Ni har det ni gör, men det värsta är ju gjort då dt är flyttat, i helgen få ni bara fixa till och göra i ordning! Önskar er en fin helg <3 KRAMAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑