Oseriös test av C905:s kamera

OK… i ärlighetens namn. Jag har inte testat kameran i min nya Sony Ericsson C905 – på riktigt – än. Utan bara helt oseriöst igår kväll. och eftersom jag hämtade telefonen efter bus gott och lagt sig så blev det inne – i lampbelysning.

Här är första fotot:

test 2

Maken står och försöker bli av med skäggväxten. I vass badrumsbelysning. Fotot är helt oredigerat, förutom att det är förminskat och komprimerat. Jag blev impad av blixten. Gamla telefonen, K850i med en bra 5 mpx kamera hade gjort honom helt vit i fejjan… här blev det ju bra hudton…

test 3

Och eftersom kameratelefonen har så pass många pixlar som 8,1 miljoner så provade jag beskära bilden. Jag godkänner skärpan!

I morse fick bus agera testperson:

test 1

Nyvaken i ett mörkt sovrum. Bara en svag väggbelysning tänd. Bus syntes inte i displayen när jag fotade. Här blev det en del brus… men vadå? Hur ofta fotar man i nästan totalt beckmörker.  Det duger ju!

Så utan att ha testat utomhus i trevligt dagsljus,  eller ens provat nåt annat läge än auto, så kan jag nog bestämma mig för att jag gillar min nya telefon.. eller kamera.. eller kameratelefon kanske. Den kommer absolut att få tjäna som reservkamera när den ”riktiga” kameran ligger hemma!

2 kommentarer

  1. Cia

    Ser ju riktigt lovande ut…Jag väntar fortfarande på att Nokia ska komma ut med något vettigt.

  2. Eva

    Min w995 har motsvarande kamera och fungerar också bra ❗

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑