Ostämd Lucia och småkrachad släde

Trött och nöjd. Årets luciafirande på jobbet avklarat. Barnen skötte sig utmärkt. Stämningen var på topp. Fingrarna fixade de 12 minusgraderna rätt bra. Det gjorde däremot inte gitarren. Trots att den fick vänta ute i kylan och att jag stämde den kall blev den direkt ostämd. Jag skruvade till dem ett par, tre gånger under barnens ”uppträdande” men det höll bara en dryg sång… Sen var det fel igen. ?

Nåja… Ingen brydde sig nog nämnvärt.

Hemma är pepparkaksprojektet sammanfogat. Ett par småkrachar fick lagas… men inget som inte borde gå dölja med lite kristyr och andra dekorationer.

Rätt stor skapelse. Typ 40 cm lång.
Nu är det dags för roligaste biten… 

Undra om medarna håller för tyngden av all kristyr? 

 

2 kommentarer

 1. Fröken M

  Jag vet, och jag hoppas att någon annan ska uppskatta och ta hand om trädgården 🙂

  Själv ska jag bygga nytt hus så jag är inte det minsta ledsen.
  Jag får ju både mitt drömhus och en helt ny trädgård att börja med från scratch så jag är mer än nöjd 🙂

  Kram !

 2. Pernilla

  Så fin! Den kommer bli praktik med garnering och allt.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑