På Candygirls önskelista just nu!!!

En sån här vill jag ha.. En sån här SKA jag ha… snart.. jag tror jag tar och beställer en till mig själv när lönen kommit.

Inte för att jag lider någon brist på stränginstrument. Jag äger faktiskt (nästan) fyra gitarrer. (Plus att jag inte behöver använda min egen på jobbet utan använder en femte där – som förskolan äger men som bara jag spelar på)

 • En naturfärgad nylonsträngad akustisk (märke: ???) – som egentligen inte är min, utan svärmors och är förpassad till förrådet för att den inte håller stämningen särskillt bra

Och så

Det är med andra ord den sistnämnda jag tänker byta ut – mot en Ibanez. (En akustisk med mic innebär alltså att jag både kan spela med den som den är, men ändå koppla upp den mot förstärkaren om jag vill ha lite mer ljud ur den!)Och enligt vad jag läst ska den vara anpassad till nordiskt klimat. Ska kolla upp lite närmare innan jag inhandlar. Men sugen är jag. Och håll med om att den är SNYGG!!!

(nu är jag inte alls speciellt duktig på spela, och jag kan absolut inte spela riff eller så.. jag är en typisk ackordare/knäppspelare… men kul är det. Och det är det viktigaste…)

5 kommentarer

 1. Åsa

  Dottern är också på g att köpa en stålsträngad akustisk… jag har dock noll koll på sånt.
  Vad kostar den du skall köpa?

  Inte fullt tre!

 2. Cia

  Visade sig att M hade ändrat lite i FTP uppgifterna utan att meddela… BUSE!
  Jag har mejlat dig på cg@gmail…

 3. trollmor

  Men kör till ! Du har ju redan bestämt dig. Är duktigt avensjuk på alla de som besitter god sångröst och kan spela som du gitarr.
  Kramis ewa

 4. Camilla

  Såklar du ska ha en bra sån! 🙂
  Jag håller med Trollmor! 🙂

 5. Cia

  Jag tror jag hamnar i din spamkorg…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑