Panasonicfoto (och sortering)

sjöfågel

Var ute och testkörde min nya kamera lite här om kvällen. Då fastnade den här snyggingen på bild. (här dock duktigt förminskad och komprimerad). Känns som om vi kommer komma bra överens, jag och min nya kompis.

Angående foton så hade jag lite sortering/säkerhetskopiering igår. Jag sparar alltid bilderna på minneskortet och i mobilen tills fotona är framkallade. Sen raderas dom men sparas på usb-minne och senare även på en portabel hårddisk. Men just sista steget; kopieringen till portabla hårddisken, har kommit lite i kläm. Men igår gjorde jag en rejäl genomgång. Och nu finns foton från 2009 och framåt både på usb och portabel disk. (nån gång när jag får tid och ork ska även dom från 2003 fram till 2009 flyttas från cd-skiva till samma enheter. Men det tar lite längre tid… tuggar ju mer att läsa från cd än från minne. Men göras måste det. Vem vet om jag kommer ha cd-läsare på nästa dator??)

Fredag innebär att helgen startar. Och den får idag startas med rejält uppblötta fötter. Elljusspåret är första anhalten efter jobbet. Sen lilla gula…

2 kommentarer

  1. Fröken M

    Tack för alla pod tips !
    Jag har MÅNGA timmar att slå ihjäl i bilen varje vecka så i och med den här ”insikten” så känns det som om en helt ny värld har öppnat sig för mig 🙂
    I love it !!

  2. JUNITJEJ

    Kanonfin bild!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑