Panengkyckling… mums…

En sån här kryddpåse… tre kycklingfiléer, kokosmjölk, röd paprika,  röd chili, jalapeno och ris gav oss en helt suverän onsdagsmiddag…

Vi käkade precis den här kycklingen, fast köpt från Thairestaurang, förra veckan. Och med hjälp av den där lilla kryddpåsen ( och ett par rejäla nävar chili, som inte står på baksidan av påsen, men som ingår när man köper ”riktigt”)  så blev det precis lika smarrigt. Fast hemmagjort.

3 kommentarer

 1. Åsa

  Härligt!
  fast mig får du bjuda på nåt utan cocosmjölk, för jag fixar inte den smaken

  Svar: Noterat! Du slipper Thaimat med cocosmjölk om du nån gång får för dig att komma så här långt norrut.

 2. Pernilla

  Har jag aldrig provat. Det faller mig helt klart i smaken men jag tror inte jag får med resten av familjen. Men jag ska testa någon gång. Tack för tipset.
  /P

 3. Camilla

  Den där får du däremot gärna bjuda oss på, då vi åker norrut framöver. 🙂 Jag blev så himla sugen på att åka skidor i Hemavan till nästa vår, efter att ha sett fantastiska bilder hos en Facebookvän. Det kanske blir en grym omväg att åka via dig då? 🙁

  Svar: Ja, om du ska längre norrut – riksgränsen, björkliden och så – då ska du ju svänga av från E4:an och ta E10:an mot Norge, i Töre. Och då är du näst intill på vår gård på Lilla Gula Huset. Men när du ska till Hemavan åker du väl som längst upp mot Umeå efter E4:an va???? Eller….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑