Papper och penna

Ok.. dom som ”känt mig”  ett tag vet att när jag åstadkommer ovanstående blyertskludd då är jag inte på min ordinarie arbetsplats. 🙂

Så även denna gång.

Ovan är bitar från dagens ”koncentrationshöjande kludd”. Jag har varit på utbildning hela förmiddagen och då ser mina block ut som ovan. Pennan i handen skärper mitt lyssnande. Och är det sånt som inte behöver antecknas så antecknar jag ”annat”. Då fastnar det bättre i hjärnan. För mig! Fast jag ser ju onekligen mer okoncentrerad ut än vad jag är…

3 kommentarer

 1. Camilla

  Önskar också att jag kunde rita… 🙂 Den längst ned med gitarren är du va?

 2. trollmor

  Brukar också kludda men det blir inte så där snyggt.
  Kram ewa

 3. Cia

  Camilla: Jag tror alla Lindas blondiner är hon, för de får alltid gröna ögon 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑