Påskat

påskat1

Innan vi åkte hem från Lilla Gula Huset i söndags eftermiddag påskade jag till där lite. Bytte bort dom murriga gardinerna i köket mot ljusare och pyntade lite försiktigt med några ägg i köksfönstren. Dom här ovan hittade jag i svärmors gömmor. Så det är inget jag pyntat själv.

Dom här nedan har ungen gjort för många år sedan.

påskat3

påskat2

påskat5

Den här är fylld med påskgodis.

Och tupparna bara ÄLSKAR jag.

påskat4

Jag har också dekorerat lite hassel (troll hette det visst inte… men sån där snurrig ni vet) med små pärlor. Men det rymdes inte på bordet eftersom blomman tog upp platsen. Den lär väl däremot har blommat ut tills på fredag och då kan jag sätta fram ”påskriset a la Linda”.

Här hemma är det ännu ”opåskigt”. Men dock städat…. dammsugit och dammtorkat hela lägenheten samt skurat toan nu ikväll. Så kanske jag kan pynta lite i morgon.

Och som en liten reminder till nåt annat år: Vi fick 12 grader varmt och sooool idag. Synd värmen bara är på besök i två dagar. Sen kommer kylan (på nätterna) tillbaka och det ska ligga runt nollan dagtid. Men det ger å andra sidan härligt skidföre på isen…

2 kommentarer

  1. Therese

    Så fint du gjort och ja tupparna är underbara! Sannerligen soligt och fint ute, men blåser… Hittade dock en bänk i lä bakom patienthotellet där jag njutit av kaffe i solen. Tiden sniglar sig ju då man väntar… Kram!

  2. Fröken M

    Mysigt ! Här har vi inte kommit längre än till påskliljor utanför ytterdörren,
    men vi får nog gå ut och plocka lite ris i helgen så att Viggo får pynta med lite fräknar.
    Han är super noga med att traditioner ska följas nämligen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑