Påskat

Nu har påskhäxan och medhjälparen gjort sin årliga visit på jobbet ( här är fjolårets och här 2008 år häxa). Som vanligt hade hon ett påskägg fyllt med påskfigurer och så sjöngs det påsksånger och berättades ett par påsksagor. Nytt för året var att påskhäxan kom med sin röda elgitarr istället för en vanlig akustisk. 🙂 Självklart bjöds det på lite godis också…

Bus fick ledigt från sexårs för att komma och agera/hjälpa till.  Kul så länge han vill vara med när hans mamma fånar sig med utklädnader av allehanda slag.

6 kommentarer

 1. Cia

  Jag hade inte vågat annat än att bjuda på godis.

 2. Eva

  Men! Ni tjuvstartar. Ska det inte vara på skärtorsdag ❓ ❓

  Klart det ska.. men vi har tre barn på avd. imorgon.. synnerligen onödigt med påskkärring då!

 3. annas Perssonliga

  Vad fina ni är 😀 Kul att Bus är med dej!! Siri missar påskfirande på förskolan men det får vara så när kräksjukan härjar.

  Ha det gott!

 4. Junitjej

  Vilken snygg blogg!
  GLAD PÅSK!

 5. Bia

  Jag har sagt det förut och jag säger det igen – du är så otroligt kreativ och påhittig Med allt. I allt. Ni är så söta, du och medhjälparen. Jag kan tro att ni gjorde succé! Marängkycklingarna är så söta, i dubbel bemärkelse. Skickar dig en grattiskram i efterskott! Och önskar er en underbar påskhelg!

 6. Sanna

  Jäklar så snyggt kort med den spöklika bakgrunden. Vad duktigt du är – blir verkligen imponerad. Du är så kreativ – inga planer på att göra en barnbok i framtiden? Jag tycker du har kvaliteterna för det eftersom du har så många idéer.
  Får önska dig en trevlig och glad påsk.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑